fbpx
Hoppa till innehåll

Våra 4 steg!

1. Besök

Vi vill inte skicka ut offerter via ”nätet” utan vi vill komma ut på plats och träffas för att gå igenom era förutsättningar, undersöka taket samt berätta hur vi jobbar. Hembesöket är viktigt för att också ta reda på vad ni tycker är viktigt. Har du ett tak eller en markyta som inte används så vill vi träffa dig!

Vi vill kontrollera plats för växelriktare, kabeldragning och berättar hur processen hos oss går till. Efter besöket får ni en kostnadsfri offert med beräknad årlig produktion samt vad det kostar.
Vill ni att vi presenterar offerten på plats och går igenom era frågor så gör vi gärna det!
Vi har också ett kontor i Sävedalen och i Ljungby, där alltid kaffet är på!

Beslutet är ditt!
Väljer du att tacka ja, så går vi vidare till nästa steg!

Projekteringsfasen är för oss mycket viktig och här sätter vi ramarna för projektet.
Vi ansöker om förhandsbesked för installationen hos ert elbolag. Sedan sätter vi ihop teamet som ska utföra montaget och planerar alla detaljer. Vi gör en kontrollmätning och går igenom eventuella frågetecken och berättar för er vad som kommer att hända i de olika stegen. Här får ni också en tidsplan för genomförandet.
Vi tar också fram snö- och vindlastberäkningar för montaget. Vi skickar därefter ut allt material och startar nästa fas.

Våra erfarna och duktiga montörer genomför ställningsbygge, infästningar och monterar solpanelerna. Därefter kopplar vår elektriker in anläggningen. När detta är klart anmäler vi till nätbolaget som nu ska godkänna dig som elproducent. Det kan ta allt från några dagar till ”längre tid” men när det är färdigt kopplas anläggningen på och du är producent av grön el!
Genom vår app så kan du sedan följa produktionen dag för dag!

Tidsplan: Vi har en målsättning om att det ska ta 4 – 6 veckor från första besöket till att solpanelerna är monterade och anläggningen är inkopplad!