fbpx
Hoppa till innehåll

Stefan Grevle

Partner/Försäljning

Efter många år som företagare i media och tidningsvärlden valde jag för några år sedan att gå in i något nytt med ännu mer är framtid – Solenergi. En otroligt spännande bransch som verkligen kan göra en skillnad för oss på många sätt! Att få jobba med solenergi och hitta lösningar för privatpersoner och företag som vill minska sina kostnader och producera klimatvänlig el är en otroligt fin uppgift och något jag verkligen tycker om!

Jag har på några år samlat på mig en otroligt stor erfarenhet och kunskap om branschen och fått vara på plats på många installationer. Min försäljning i Göteborgsområdet har blivit 140 unika solcellsprojekt med en omsättning på över 20 miljoner.

I somras valde jag att avsluta mitt uppdrag hos min tidigare arbetsgivare och planera något nytt tillsammans med kompetenta och engagerade partners. Vi har noga valt ut våra samarbetspartners och leverantörer som har betydligt längre erfarenhet än mig och kan sitt jobb. Våra kunder ska känna sig trygga med att få bästa tänkbara montage och service!
Detta är Solcom Sverige AB!

Jag har ett stort intresse för mina kunder och vill alltid leverera hög kvalité.
Detta är något som vi lägger mycket energi på. Det finns många som monterar och säljer solceller men vi önskar verkligen trygga och nöjda kunder och att kunna göra det lilla extra!

Förutom mitt stora engagemang för mitt arbete brinner jag för min familj och hockey, där mitt lag i Göteborgsregionen är ”Bäcken” som spelar i division 2, samt Tingsryd i hockeyallsvenskan.

När tid finns älskar jag att måla giraffer och skriva böcker. Med två utgivna barnböcker är jag också medlem i Författarförbundet. Här finns mer att läsa www.giraffe-world.com

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om Solcom, solceller och hur ett upplägg kan se ut för dig!

Stefan Grevle
0735-181820
stefan@solcom.se

En sak till: Väljer du att bli kund hos oss så kan du att få min signerade bok ”ubåt på grund” som är en dramatisering om ubåtsincidenten i Karlskrona 1981 med spioner , ubåtar och svenska militärer! Det kan du inte missa:)