fbpx
Hoppa till innehåll

Eddie Prüss

Partner / Försäljning

Efter ett långt arbetsliv inom tillverkningsindustri, vårdsektor, logistik och tjänstesektor valde jag att avsluta och sikta på en verksamhet där jag fick större inflytande över min arbetssituation. Jag har även haft ett stort engagemang i Transportarbetareförbundet vilket gör att jag ser behovet av bra villkor för anställd arbetskraft.

Jag fick möjlighet att, tillsammans med Jimmy Billman, gå in i solenergibranschen och kände genast att detta var något som, både var, meningsfullt och kul. Jag har genom detta uppdrag, under flera år, hjälpt hundratals privatpersoner och företag att hitta smarta energilösningar till sina bostäder, gårdar och verksamheter. Under de senaste åren har jag, som många andra, sett att denna marknad snabbt utvecklas och att nya lösningar ständigt blir aktuella.

När möjligheten att, tillsammans med erfarna kollegor i branschen, starta Solcom Sverige AB presenterades tvekade jag inte. Jag kommer att ge våra kunder den bästa service under hela processen. Kundfocus och tillgänglighet är ledord som jag tar på allvar. Det känns dessutom fantastiskt roligt att vi i Solcom kan erbjuda våra kunder hög kvalité, konkurrenskraftiga priser, bra garantier och ett stort utbud av produkter.

När jag inte är upptagen med arbete så umgås jag gärna med familj, vänner och liten tax. Naturen är mitt andra hem!

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om Solcom, solceller och hur ett upplägg kan se ut för dig!

Eddie Prüss