fbpx
Hoppa till innehÄll

SolcellsanlÀggning till Ljungby!

Fantastisk kul julklapp!!!🧑‍🎄

Vi pÄ Solcom Sverige AB fÄr leverera solcellsanlÀggning till Ljungby kommun och Stensbergskolan nÀr de nu ska bygga ny byggnad för idrott-, musik-, och slöjdsalar. Vi kommer agera ut mot Assemblin i detta arbete. I upphandlingen lades stor vikt vid att kunna leverera en sÀkerhetsanpassad anlÀggning, dÀr hela leveransen motsvarar alla de krav och certifieringar som en offentlig bestÀllare har, samtidigt att kunna leverera en sÄ effektiv anlÀggning som möjligt till bÀsta pris. Vi pÄ Solcom Àr mycket stolta och glada att vi idag har fÄtt skriva under avtalet pÄ detta! AnlÀggningen ska levereras under tidig vÄr 2024.

Kanske ni ocksÄ Àr intresserade av att förse er fastighet med en effektiv solcellsanlÀggning, som drastiskt förbÀttrar era energivÀrden pÄ er byggnad, och hjÀlper er att ta ett stort steg mot en modern och klimatanpassad energiförsörjning. Kanske ni ocksÄ dÄ tittar efter en leverans som motsvarar alla de krav och certifieringar som en offentlig bestÀllare har, samtidigt att kunna leverera en sÄ effektiv anlÀggning som möjligt till bÀsta pris.
VÀlkommen att höra av er till oss!